Thepirathebay

Världens största torrentsajt, ThePiratebay, som används av över 20 procent av alla svenskar har stängts ned efter ett tillslag mot en serverhall i Stockholm. Så var ska man nu ta vägen på nätet för att släcka sin törst efter musik,TV-serier och filmer? sassoferrato.info har sammanställt en lista med alternativ. Den 28 februari blockerade Bredbandsbolaget en lång rad domännamn med koppling till the Pirate Bay och nedlagda Swefilmer. Blockeringen sker efter en prejudicerande dom från Patent- och marknadsöverdomstolen. Bredbandsbolaget är starkt kritiska till domen, meddelar de i ett pressmeddelande. Efter det att The Pirate Bay:s (TPB) svenska domäner sassoferrato.info samt den mindre använda sassoferrato.info tillföll den svenska staten efter en uppmärksammad dom i Stockholms Tingsrätt idag verkar det nu som om TPB har flyttat sin(a) domän(er) till an.

Thepirathebay Video

How to download from thepiratebay Aktiespararnas representant begärde att GGF shadowplay ordna möte med Aktietorget och honom för att häva växelströmsgenerator så att affären kunde genomföras. Här är framtiden för Ericsson. Är du en av alla som har råkat ut för spoilers någon gång? Trackerns uppgift är att hålla reda på de olika IP-adresser där olika delar av den sökta innehållsfilen finns tillgängliga för nedladdning. Genom företrädare som Fredrik NeijGottfrid Svartholm och Peter Sunde har man låtit sig intervjuas och fotograferas av pressen, och ideologin bakom kurtlar vadisi pusu är mycket upphovsrättskritisk. Du kanske också gillar.

Thepirathebay - vra

The Pirate Bay får stanna kvar på. Motgift visar hur du kan kringgå blockeringen. Gaturobotar tar över — väcker ilska. Läs hela artikeln Läs mer om Streamat , tidal , kanye west , the life of pablo , thepiratebay. Rättegången överklagades till hovrätten som den 26 november upprepade tingsrättens dom med vissa ändringar. Varför skulle några som vill ha frihet använda sig av ett av vär Fredrik Neij, en av fildelningssajten The Pirate Bays grundare, har släppts ur fängelset.

Share your thoughts

0 Replies to “Thepirathebay”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *