Richard henriksson

richard henriksson

The latest Tweets from Richard Henriksson (@FotbollsArena). Fotbollsexpert på Sveriges Radio. Del av det populära programmet FotbollsArena Radiosporten. Stockholm. Richard Henriksson, född 5 oktober , är en svensk före detta fotbollsspelare som numera är fotbollskommentator för Radiosporten. Henriksson var försvarsspelare och spelade till en början i moderklubben Djurgårdens IF och senare i IF Brommapojkarna. Han har även spelat i Ulandslaget. Henriksson spelade sin. Han var proffs i Danmark, tjänade bra och hade en ocean av ledig tid. - Jag har aldrig varit så deppad, säger Richard Henriksson. I dag, som vänsterback i. richard henriksson

Richard henriksson Video

vanessa Lars humble fler krönikor av Mattias Larsson. Han har aldrig mått bättre. I alla fall i en träningsmatch. Han flyttade till Århus och spel i danska ligan. Läs Daniel Kristofferssons blogg. Som tonåring var Richard Henriksson en mycket lovande mittback.

Richard henriksson - detta

Han älskar sina båda jobb. Men det måste vara fler i BP som jobbar vid sidan om? I alla fall i en träningsmatch. Han trivdes inte alls med att bara spela fotboll och klättrade på väggarna i lägenheten. Han varken kan eller vill svika någon av dem. Det borde kunna funka i dag också.

Share your thoughts

0 Replies to “Richard henriksson”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *