Joshi helgesson

joshi helgesson

En av svensk konståknings största stjärnor lägger av - med tre månader kvar till OS. Joshi Helgesson avslutar sin karriär. – Jag har inte utvecklats i den takt jag behöver för att åka på OS, säger Joshi Helgesson till P4 Skaraborg. Det var Dagens Nyheter som först kunde avslöja nyheten att Joshi Helgesson. Vid SM i Skellefteå kommer den trefaldiga svenska mästarinnan Joshi Helgesson, 24, enbart att vara publik och stöd till andra åkare. Nu har jag inte uppdaterat här på länge. Jag uppdaterar ju Instagram regelbundet och det är väl det jag använder mest, så om ni vill följa mig är det lättast där, men nu tänkte jag att jag skulle göra en lite längre uppdatering. Ni som följt mig på Instagram såg säkert att jag har åkt hem till Sverige för att ha min. joshi helgesson

Joshi helgesson Video

Vi träffar konståkningssystrarna Joshi och Viktoria Helgesson - Nyhetsmorgon (TV4) This entry was posted on måndag, september 26th, at Nu har jag inte uppdaterat här på länge. Ibland med bara 2 veckor emellan och då känns det dumt att åka fram och tillbaka till Kanada för att sedan åka hem några dagar horseland. Det positiva var att jag fick level 4 på alla mina piruetter och steg och sandsjöfors joshi helgesson bra program, men det hjälper inte riktigt när man gör misstag med hoppen. Det ska bli roligt och jag ser fram emot det jättemycket.

Joshi helgesson - par

Jag hann inte träna på isen innan men jag gjorde ett fyspass på gymmet i ishallen så jag fick ut ett riktigt bra pass av den här dagen ändå! Nästa vecka ska jag åka till Colorado Springs för att träna för Catarina lite. Första tävlingen för säsongen, första tävlingen med nya programmen, första tävlingen med nya tränarna osv. Dags att slå dansken — och skriva ny historia. Vi åkte hem i måndags och i tisdags började jag träna igen. Vi har också fått bättre förutsättningar hemma i klubben vilket gör att jag tror att jag kan utvecklas mycket hemma också.

Share your thoughts

0 Replies to “Joshi helgesson”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *