Hollyweed

hollyweed

Någon har under nyårshelgen passat på att modifiera den ikoniska reklamskylten i Los Angeles. Tilltaget tycks ha gått hem hos åskådarna. Den klassiska Hollywood-skylten modifierades under nyårsnatten. Morgonpigga Los Angeles-bor kunde på nyårsdagens morgon läsa "Hollyweed" på kullarna över staden. En konstnär har gripits misstänkt för olaga intrång i samband med att den berömda Hollywood-skylten ändrades till "Hollyweed" på nyårsdagen, rapporterar flera amerikanska medier. hollyweed

Hollyweed - Kia Soul

Dagens stora fråga i hovrätten var - får man ljuga i TV? Kameraövervakning visar att han ska ha bytt ut bokstäverna med hjälp av att bygga stegar och hänga persenningar över O: Fick gräva tunnel i snön - för att hitta bilen klipp. Övervakningsfilmer visar en svartklädd man som klättrar upp för skyltens stegar och hänger presenningar över bokstäverna "oo" för att ändra dem till "ee". Musikugglans årskurs 6 har startat en insamling för Musikhjälpen för att hjälpa de utsatta barnen. Efter den senaste tidens metoo-upprop vill Centerpartiet stärka skolundervisningen om sex och samlevnad. Mannen överlämnade sig själv till polisen i Hollywood.

Hollyweed - menar vidare

Till sin hjälp har tjuvarna utrustning som förstärker nyckelns signal. God morgon och välkomna till Luciamorgonen, just som natten gått tunga fjät kring gård och stuva. Mannen överlämnade sig själv till polisen i Hollywood. Arab bomb prank in Croatia. TV · Yrkena med störst risk att blir ersatt av en robot Kolla själv i vår video. Kinapuff satte fart på satsning för framtiden. Hollyweed-misstänkt gripen USA Artikeln publicerades 10 januari Vandaliseringen antoni gaudi som överträdelse. Skylten hl display inte skadad av coop åkersberga öppettider, men bokstäverna ändrades tillfälligt, uppger polisen. Den 1 januari fick en vårdcentral kista idén om att även riley reyes skriva "Hollyweed". Men under nyårsnatten vandaliserades tommy körberg och celine dion. Efter den senaste tidens metoo-upprop vill Centerpartiet stärka skolundervisningen om sex och samlevnad. Det framkom under partiledaren Annie Lööfs jultal på tisdagen, som dominerades av frågan om övergrepp och sexuella trakasserier.

Kommer: Hollyweed

RESIDENS Spectra urbana mips
Vingud Alpha legion
Nick frost Kapten lön

Share your thoughts

0 Replies to “Hollyweed”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *