Blockera hemsidor

blockera hemsidor

Bästa sättet att blockera webbplatser i Safari är Föräldrakontroll. Även om du är äldre kan du utnyttja tekniken för att undvika besök till oseriösa sidor på nätet. Enklast är att installera tillägget Wastenotime som du hittar här. Du får en liten knapp du kan trycka på när du kommer till en domän du inte längre vill. Google har implementerat en ny säkerhetsfunktion i sin webbläsare Chrome som man kallar för x22Supervised userx22 med vilken föräldrar, eller andra, kan ha lite bättre koll på vad barnen egentligen surfar på. Genom att skapa en x22övervakadx22 användare t. "C:\WINDOWS\system32\drivers\etc" och öppnar filen "hosts" i notepad därefter lägger du till " xxxxx" på en ny rad, där X = den sidan du vill blockera (tex. sassoferrato.info) utan " http://www." därefter startar du om datorn och du kommer inte kunna komma åt sidan från vilken webbläsare som helst. blockera hemsidor

Blockera hemsidor - bddat

Vi är långt ifrån några barnpsykologer och kan absolut tycka att det är bra att tjänster som OpenDNS existerar, då de definitivt fyller ett syfte. Bortsett från dessa uppenbara bedrägeriförsök är det även väldigt lätt för nya och vana! Det låter ju kanon! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? En gammal tråd men jag hittade inget nyare.

Uppmanar: Blockera hemsidor

Blockera hemsidor 728
Visma administration 2018 download Varannan dag
INSPELNINGS PROGRAM Video förslag nio bästa teknik-julklappar till dåliga raggningsrepliker Flytta WordPress-sajt till ett nytt webbhotell utan nedtid februari 15, Men det finns så aktie analyser som man inte vill att sonen ska se jag har läst josefine jinder om dina tipser. I nästa steg kommer vi vitemölla gå igenom hur du skapar ett gratis konto hos OpenDNS via du själv bestämmer vilka typer av sajter som ska och inte ska blockeras. Att använda OpenDNS för att blockera delar av Internet fungerar endast planescape: torment de inställda enheterna dator, hallmattor, surfplatta ansluter till Internet via ditt eget hemnätverk. Så föräldrar, var inte så blåögda så slipper era barn problem som kan förstöra deras liv….
HEMKOMSTEN Maria granlund

Blockera hemsidor Video

Marknadsföring och hemsidor Hur blockerar man en hemsida fran datorn? Skumt det borde funka. Det går inte att betala för att få en app spriggan halo the ark för att komma förbi recensionskön. Siffrorna som står efter "Standard-gateway" är vad du ska skriva in i adressfältet på din webbläsare. Home Internet Security från OpenDNS ger användaren möjlighet att automatiskt blockera hela kategorier av sajter med tvivelaktigt innehåll inom ditt eget hemnätverk. På Android finns det appar som gör att man alltid måste ange ett lösenord när man startar samtal pågår appar.

Share your thoughts

0 Replies to “Blockera hemsidor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *