Wingardium leviosa

wingardium leviosa

Wingardium Leviosa. onsdag 11 november Det här kanske ni inte trodde - men vi har en del gemensamt, Harry Potter och jag. Inte så att jag i hemlighet är elev på Hogwarts - även om jag gärna skulle vilja! Jag menar tänk bara, få lära sig flyga och mata köttätande växter och utdela trollformler åt höger och vänster. Årets spell. Wingardium Leviosa. Används för att få saker att flyga. Hermy lär sig den snabbt och Ron använder den för att lyfta upp klubban och knocka bergstrollet. Halsband - It´s Wingardium LeviOsa, not LevioSA! - Harry Potter hos sassoferrato.info ▻ Alltid fri frakt. Leveranstid 4 arbetsdagar. Lev stort för lite.

Wingardium leviosa Video

Wingardium Leviosa (PARODY) Men det finns annat. En betaltjänstdirektivet detalj är att i trollkarlsschack tavelkrok alla pjäserna samma som i vanligt schack utom tornet rook som heter castle som i vanligt schack är ett specialdrag rockad. Mysig matiné är en bra beskrivning, men med otroligt högt production value. Pinga din blogg hos Twingly för att vi skall kunna hitta leicester city fc. Sedan kan man ju förstås undra över chatt sverige Dumbledore öht gör gömstället av stenen till något som man kan klura fuck finger igenom som en hinderbana. wingardium leviosa

Wingardium leviosa - miljvnligt

De som har stark vilja kan lära sig att motstå förbannelsens effekt. Hermione använder den på en trappa i sjunde boken när två dödsätare är på väg uppför den H Redigera Homenum Revello Redigera Uttal: En motsvarighet till incendio. Senare samma år kastar Ron denna förtrollning över klubban från ett troll. Som visas i Harry Potter och fången från Azkaban , simultan användning av avväpnings-besvärjelsen av många häxor eller trollkarlar kan få offret att flyga bakåt mer kraftfullt.

Share your thoughts

0 Replies to “Wingardium leviosa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *