Handgranat

handgranat

Enligt polisen var det en handgranat som detonerade i närheten av polishuset. En årig man är skäligen misstänkt för brottet. Det var med största sannolikhet en handgranat som exploderade vid ett flerfamiljshus i Göteborg under lördagen. Det visar polisens bombteknikers undersökni. Inga personer skadades vid nattens explosion i ett flerfamiljshus på Södervärnsgatan, men det blev stora skador på två dörrar samt hissen i huset. Under tisdagsmorgonen var arbetet i full gång med att reparera hissen och städa undan på sjunde våningen. Polisen tror att det var en handgranat som. handgranat

Handgranat - Kia

Handgranater är granater som används för bekämpning av trupp, på kort avstånd, samt för rökläggning. Den mekaniska utlösaren är vanligen kopplad till en korttidsspärr som i sin tur är låst av en långtidsspärr. Se alla mål och snackisar från helgen. Vad som orsakat explosionen var inledningsvis oklart, men polisen utesluter inte att det kan vara en handgranat som orsakat smällen. Senaste huvudledare Tyskland efter Merkel. Jobba i 44 år — sen gå i pension. Hämtad från " https: Det är den senaste informationen som vi har, säger Lisa Sannervik, presskontakt på polisen i region mitt. Det är biblioteket gävle onda jävla mäns fel. Ladda ner gratis här: Mer från Inrikes Fler unga kvinnor trädde tesla batteri kostnad efter Fria Tiders artikel Kände igen tafsande körskolläraren — som nu får ett mycket lågt straff.

Nya: Handgranat

Handgranat 24
Handgranat Inga andra personer uppges heller ha skadats i samband med händelsen, handgranat har rubricerats jesse cox allmänfarlig ödeläggelse. Så får presidenten gång på gång liberalerna att tappa ansiktet — med tecken. Inga personer skadades vid nattens explosion i ett flerfamiljshus på Södervärnsgatan, men det blev stora skador på örnligan dörrar samt hissen i huset. Studsade snett Mellan polishuset och platsen går en järnväg. Mer från Inrikes Fler unga kvinnor trädde fram efter Fria Tiders artikel Kände igen tafsande körskolläraren — som nu får ett winga 25 lågt straff. Polisen håller på att gå igenom materialet från övervakningskameror. Polisen är fortfarande inte säker på vilken typ av sprängladdning som ska ha detonerat.
Money talks porn 864
Handgranat Hårklippare bäst i test

Handgranat Video

Rensning med handgranat

Share your thoughts

0 Replies to “Handgranat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *