Gtx960

gtx960

ASUS Strix GTX spelgrafikkort är fabriksöverklockad till MHz och laddat med exklusiv ASUS-teknik, såsom DirectCU II, 0 dB fläkt, Super Alloy Power och mer – för svalare, tystare och snabbare prestanda med en ofattbart högupplöst spelupplevelse. Hej, jag håller på att köpa en ny dator för videoredigering. Jag tänkte ursprunligen gå för GTX kortet då det passade min budget och verkade bra. Men när Hjälp GTX 4GB & GTX 2GB eller Radeon. Nya kortet i Maxwell arkitekturen heter GTX Här kommer kortet med den beprövade DirectCU II kylaren med 0dB fläktteknik: avnjut enklare spel som League of Legends i total tystnad och vid tung belastning 30 % svalare och 3X tystare än referenskortet! Kortet är endast knappt 22cm långt, vilket också är en stark fördel. gtx960

Gtx960 Video

EVGA GTX960 SSC - Is the GTX960 Worth it?

Gtx960 - anvnder

GPU Tweak med strömning Intuitiv grafikjustering i realtid Visar upp detaljerade specifikationer och aktuell kortstatus med GPU-Z Widget för övervakning ger detaljerad information med flera parametrar i realtid Automatisk kontroll och uppdatering av drivrutiner och BIOS-versioner. Det är 2,5 gånger längre än för traditionella kondensatorer. Exklusivt utformade metallkomponenter förbättrar prestandan genom att minska strömförluster. Strix kommer från antikens romerska och grekiska ord för uggla; och betyder den bästa hörseln och de skarpaste ögonen. Maximera utrymmet för överklockning placerat på GPU: Drosslar med betongkärnor eliminerar surrande ljud vid full belastning och kondensatorer garanterar en livslängd på 50 timmar.

Gtx960 - mnga

Strömkablar är helt anslutna. Märkes- och produktnamn som nämns i detta dokument är varumärken som tillhör respektive företag. Det är enkelt och lättanvänt, och passar perfekt till att dela ditt spelande med världen. Det ger bättre hållbarhet och svalare körning. Strix betyder att överleva på gränsen till instinkt. Bakre eslövs folkhögskola ger extra skydd och minskar mönsterkortets temperatur. Strömkablar är helt anslutna. Exklusivt utformade metallkomponenter förbättrar prestandan genom att minska strömförluster. Alla specifikationer kan komma att ändras utan föregående meddelande. Ej färdig inställning Vit LED-lampa:

Share your thoughts

0 Replies to “Gtx960”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *