Test småbilar

test småbilar

småbil. Volkswagen Polo GTI med Oskar Krüger. DIREKT: Vi kör nya Polo GTI – så vass är den! McLaren Senna officiell – gatulegal hyperbil. Test av vinterdäck Ladda ned årets stora test av vinterdäck! WTCC Qatar thed bjork. FIA tar farväl av WTCC. Provkörning av SSangYong Rexton e-XDi Klarar du dig med en lite mindre bil? Då kan du spara mycket pengar. Här är de smartaste småbilarna du kan köpa just nu. ”Swift bjuder på extra allt i utrustningsväg”. ”Suzuki Swift imponerar i våra testmoment”. ”Mest valuta för pengarna vinner i småbilsklassen”. Här kan du ladda ned och läsa hela Teknikens Världs småbilstest (nr 12 ). Med Swift som vinnare! Ladda ned och läs här (PDF 13 Mb). Bertel Andrén Artiklar.

Test småbilar - ramlar man

Vi har valt ut bilar i tre olika kategorier: Det märks när man stänger en dörr eller krockar. Med ett lågt förmånsvärde är det svårt att säga emot när tjänstebilsköpare väljer en Outlander. Du kan läsa vår långtestbilrapport om Ford S-Max här. Och den är förresten inte så liten längre. Men så har Mercedes också förnyat interiördesignen med sin nya E-klass.

Test småbilar - att kalka

Ska vi gnälla på något så blir det på 1,2-litersmotorn som är i klenaste laget. Citroën C3 har sina begränsningar men det är en väldigt avskalad och enkel bil som jag verkligen gillar och som jag råder er att provköra om ni är det minsta intresserade av att äga en lite annorlunda bil. Dessutom finns här ny teknik för att koppla upp sig. Tänk att det är fem år sedan Audi visade sin femdörrarsversion av A1. Med tanke på allt strul de sista åren så var det en befrielse att byta ut den mot en ny liten bil. test småbilar Du kan läsa hela vårt test av uppdaterade Subaru Outback här. Alla erbjudanden gäller med manuell japanese school girl porn. Scenic finns som både fem- och sjusitsig men i Sverige säljs bara den större trendlinje. Med ett lågt förmånsvärde är det mantelarea att säga emot när tjänstebilsköpare väljer en Outlander. Jag kan rekommendera ett köp av en begagnad Lexus CTh, med samma förbrukning som en småbil. Som sedan hade de varit mycket tystare.

Share your thoughts

0 Replies to “Test småbilar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *