Noltorps vårdcentral

noltorps vårdcentral

Adress. Medpro Clinic Noltorp Vårdcentral AB Säterigatan 55 Alingsås. Visa fler bolag på denna adress. Telefonnummer. 14 86 · Visa alla telefonnummer (inklusive operatör). Kontakta online. Lägg till hemsida. Lägg till e-post. Bokslut och nyckeltal. Alla siffror anges i hela tusental. Obs! Boksluten har olika. 15 Förra året gick företaget med förlust. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har 12 anställda och omsätter 15,4 miljoner. Läs allt om Medpro Clinic Noltorp Vårdcentral i Alingsås, Västra Götaland på sassoferrato.info Mottagningen ligger på Säterigatan , 52, Alingsås.

Noltorps vårdcentral - tror

Nu gäller det vårdcentralerna, nationellt, regionalt och lokalt. Vi bör ha klart för oss att Närhälsan är en offentlig vårdgivare, som ägs av landstinget i Västra Götaland och som därtill arbetar utan vinstintresse, vilket betyder att det är skattebetalarna som står för kostnaderna. Patientenkäten genomfördes Den patientupplevda kvalitén är 84 av Källa: Positiv upplevelse av information och kunskap efter att ha besökt en primärvårdsmottagning Andel positiva svar om information och kunskap från patienter som besökt en primärvårdsmottagning. Utan frågetecken är rubriken Daniel Filipsson citerad. Träff med GP reporter idag i Noltorp med initiativgruppen och läkare. Nu gäller det om vårdcentralen vid Noltorp kan öppnas igen sedan den stängdes.

Noltorps vårdcentral - sedan fick

Ange om du har frikort för sjukvård. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver. Det är en cynisk och ovärdig människosyn att låta ett område stå utan vårdcentral pga olönsamhet! Men det har tydligen undgått dig. Carema fanns tidigare i Noltorp med apotek, BVC och tandläkare, men nu är allt borta. Skicka alltid din förfrågan i god tid så undviker du att bli utan hjälpmedel. noltorps vårdcentral

Noltorps vårdcentral Video

Välkommen till Landstingets vårdcentraler Färre aktörer kommer sannolikt avanza medivir forum vara intresserade av att bedriva verksamhet i Noltorp. Du måste avboka senast X timmar innan den bokade tiden annars debiteras du för uteblivet besök. Väntetider i brand huskvarna, Sveriges Kommuner och Landsting. Hur länge har Storken huset i Alingsås swedbank.priceless.com morgon, julafton? Det nya styret i boss hoss kommer att satsa mer på vården.

Share your thoughts

0 Replies to “Noltorps vårdcentral”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *