Guldfemman

guldfemman

Inför den kommande bandy säsongen kommer vi att vara med i Guldfemman – Ditt Lokala Drömlag. Det är ungefär som Aftonbladets Drömelvan, men med våra spelare och matcher. Tävlingen går ut på att välja ut dina fem favoritspelare i vårt seniorlag och tävla mot andra ”coacher” om ära, berömmelse och riktigt fina priser. OM GRYMMA PRISER I GULDFEMMAN HOS. KÖP DIN FEMMA PÅ HEMSIDAN. V. INNLÅ. NÅ GWGEW. EKE. ND. V. IN. N. N. LÅNGWEEKEND. VINN EN RESA. VINSLÖVS IF sassoferrato.info Köp ditt drömlag i Vinslövs IF och utmana vänner och supportrar om grymma priser - samtidigt som du stödjer klubben! Guldfemman finns för fotboll, innebandy, bandy och ishockey. Det är en lokal variant av Aftonbladets koncept Drömelvan; vi erbjuder lag och föreningar ett managerspel baserat på spelarna i den egna A-truppen. Guldfemman ger rejäla intäkter till klubbkassan – och skapar samtidigt intresse och engagemang runt och i.

Guldfemman - flesta

Stort plus också för snabb och personlig support. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar. Guldfemman 27 feb, Svarteborg FK på bilden tjänade t. Därefter kostar det 20 kr att göra ett spelarbyte ny laguttagning. För mer information kika i menyn till vänster där du hittar mer om hur det fungerar, poäng, hur du köper en femma och så vidare.

Guldfemman Video

Bruket-TV Guldfemman 2014 guldfemman Hjälp oss gärna att sprida detta! Varje förening ansvarar för sitt eget prisbord. Dessa spelare utgör en guldfemma. Förhoppningsvis kommer electroluxhome lägga till en seb starta eget andra fina lansiär också. Futsal - 27 nov. Dam - 10 dec.

Share your thoughts

0 Replies to “Guldfemman”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *