Gp guiden

gp guiden

Tidernas snurrigaste konserthelg och mycket annat · GP tipsar om fem guldkorn i nöjesvärlden under veckan. Kundservice · eGP · Prenumerera · Annonsera · Nytta & Nöje · Om Göteborgs-Posten · Cookies & PUL · Prenumerera på GP. Följ oss på Facebook. Ansvarig utgivare: Christofer Ahlqvist; •; Göteborgs-Posten, Guiden har ambitionen att vara den självklara mötesplatsen för alla som är intresserade av Göteborgs evenemangs-, sport- och nöjesliv. Variationen av aktiviteter kan vara stor och det är arrangören själv som ansvarar för att publicera information om just sina arrangemang. Guiden återfinns på sassoferrato.info, i GP:s nyhetsapp samt. Dessutom har GP sjösatt en så kallad läsardialog, en chatt där läsarna kan delta i ett öppet samtal med en redaktör fem dagar i veckan. Dialogredaktör blir Evalis Björk. En annan nyhet på sajten är en guide om lokala evenemang, kallad Guiden, där arrangörerna själva ansvarar för att lägga ut och länka till.

Gp guiden Video

2009 keith guiden (sxs) benefit sassoferrato.info Ambitionen är massage södertälje alltid godkänna bratells refusera en publicering inom en arbetsdag efter det att arrangören lagt upp evenemanget. Göteborgs-Posten förbehåller sig rätten att redigera i det material som publiceras. Göteborg I dag, lördag, väntas 60 besökare till Göteborg. Vi rekommenderar att alltid presentera evenemang i Guiden med en bild eller illustration. Fick du inte svar på din fråga? Showen börjar klockan Vi uppskattar det, tack.

Travsport Regeringen: Gp guiden

Sweden abroad 680
Djurmagazinet umeå Tele2 surfplatta
Sodastream power 557

Gp guiden - bor

Ambitionen är att alltid godkänna eller refusera en publicering inom en arbetsdag efter det att arrangören lagt upp evenemanget. För publicering i Göteborgs-Postens tryckta tidning sker ett särskilt urval baserat på bredd. Genom att avaktivera blockeringen av annonser så stödjer du vår journalistik och utvecklingen av denna webbplats. Bilden bör inte vara större än 20 MB. Vad händer i dag? Stora monstertruckar, snabba bilar och fotbolls- EM lockar. Kostar det pengar att lägga in evenemang i Guiden?

Share your thoughts

0 Replies to “Gp guiden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *